Treska v tempuře, lahůdková zelenina Nowaco a tatarka

kategorie:

45min

Příprava pokrmu

Majonézu smícháme s lákem z okurek, nadrobno nakrájenou cibulí, okurkami a pažitkou. Obě mouky smícháme s kypřicím práškem a solí, přidáme pivo a promícháme. Tresku Nowaco obalíme v těstíčku a smažíme asi 3 minuty. Na pánvi rozehřejeme máslo, orestujeme lahůdkovou zeleninu Nowaco, dochutíme solí a pepřem. Podáváme s treskou a tatarskou omáčkou

suroviny

  • Na dvě porce
  • 1 balení filet z Aljašky Nowaco 400 g
  • 1 balení lahůdkové zeleniny Nowaco
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce majonézy
  • 2 znojemské okurky
  • ½ šalotky
  • hrst pažitky
  • 1 lžička láku z okurek
  • 115 g hladké mouky
  • 50 g rýžové mouky
  • 1 a ½ lžičky kypřicího prášku
  • ½ lžičky soli
  • 250 ml studeného piva
  • sůl, pepř
  • olej na smažení

Produkty použité v tomto receptu

Filety z Aljašky 400 g

Lahůdková 350 g