Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Škrabkou na zeleninu uděláme z cukety a bílé ředkve tenké proužky. Cherry rajčata rozpůlíme, little gem rozdělíme na čtvrtky. V misce smícháme 120 ml olivového oleje, šťávu z citronu, pomeranče a limetky.

Dle chuti osolíme. Na rozpálené pánvi s olivovým olejem orestujeme tresku z obou stran. Osolíme a opepříme. Nakonec přidáme máslo a tymián. Na talíř servírujeme tresku se salátem posypané najemno nasekanou pažitkou

Suroviny:

2 porce, 25 minut

  • 1 balení Aljašské tresky premium Nowaco

  • 150 ml olivového oleje

  • 20 g másla

  • šťáva z půlky citronu

  • šťáva z půlky pomeranče

  • šťáva z půlky limetky

  • 1 cuketa

  • 1 bílá ředkev

  • 3 saláty little gem

  • 10 cherry rajčat

  • 20 g pažitky

  • 10 g tymiánu

  • sůl, pepř