Studené lečo s fazolkami, estragonem a Aljašskou treskou

30min

Příprava pokrmu

Papriky a cibuli nakrájíme na větší kusy a orestujeme v hrnci s olivovým olejem. Cherry rajčata rozpůlíme, přidáme k zelenině a restujeme další 2 minuty. Poté přilijeme konzervovaná rajčata a povaříme 10–12 minut. Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem. Do leča hodíme najemno nakrájený estragon a fazolové lusky Nowaco. Servírujeme s na másle orestovanou Aljašskou treskou Nowaco.

suroviny

  • Dvě porce:
  • 1 balení Aljašské tresky svíčkové Nowaco
  • 2 žluté papriky
  • 2 červené papriky
  • 1 cibule
  • 6 cherry rajčat
  • 100 g fazolových lusků Nowaco
  • 0,5 plechovky konzervovaných rajčat
  • sůl
  • pepř
  • větvička estragonu
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžička cukru

Produkty použité v tomto receptu

Filety z Aljašky 400 g