Slaný koláč s mořským koktejlem, olivami a cibulí

kategorie:

30min

Příprava pokrmu

Smetanu smícháme s tymiánem a muškátovým oříškem. Dle chuti osolíme. Cibuli nakrájíme na tenké plátky. Listové těsto rozložíme na plech a potřeme ochucenou smetanou. Necháme nepotřené pouze okraje těsta. Posypeme cibulí, mořským koktejlem Nowaco a olivami. Zakápneme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 20 minut.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 1 balení listového těsta
  • 1 balení mořského koktejlu Nowaco
  • 250 g zakysané smetany
  • 10 g tymiánu
  • 1 cibule
  • 1 g muškátového oříšku
  • 60 g černých oliv
  • 20 ml olivového oleje
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Mořský koktejl 250 g