Salát s bretaňskou zeleninou, jablkem a řapíkatým celerem

kategorie:

15min

Příprava pokrmu

V misce smícháme olivový olej, obě hořčice a med. Salát little gem rozdělíme na čtvrtky, jablka nakrájíme na větší kusy, řapíkatý celer na tenké proužky. Vše smícháme s dresinkem, přidáme uvařenou bretaňskou zeleninu Nowaco a ještě jednou promícháme. Dle chuti osolíme. Vlašské ořechy zlehka orestujeme, nasekáme a nasypeme do salátu.

suroviny

  • 2 porce, 15 minut
  • 1 balení bretaňské zeleniny Nowaco
  • 150 g jablek
  • 100 g řapíkatého celeru
  • 150 g salátu little gem
  • 20 g vlašských ořechů
  • 50 ml olivového oleje
  • 10 g dijonské hořčice
  • 10 g hrubozrnné hořčice
  • 20 g medu
  • sůl

Produkty použité v tomto receptu

Bretaňská 350 g