Ragú s aljašskou treskou, chorizem, fazolemi a zeleninou

30min

Příprava pokrmu

Cibuli a papriku nakrájíme na tenké proužky, česnek na plátky, mrkev na kolečka, chorizo na kostičky. Cibuli a chorizo orestujeme na olivovém oleji, přidáme papriku, mrkev, česnek, fazole, rajčata a vývar. Dochutíme cukrem, octem, solí a pepřem. Chvíli povaříme. Aljašskou tresku svíčkovou Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji z obou stran. Servírujeme společně s fazolovým ragú.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 1 balení aljašské tresky svíčkové Nowaco
  • 1 žlutá paprika
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g černých konzervovaných fazolí
  • 1 menší mrkev
  • 1 plechovka rajčat
  • 100 g choriza
  • olivový olej
  • 1 lžíce cukru
  • 2 lžíce bílého vinného octu
  • 150 ml vody nebo vývaru
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Treska svíčková 400 g