Pangas s restovaným květákem, hráškem a bylinkovou omáčkou

40min

Příprava pokrmu

Pažitku a petrželku nakrájíme najemno. Máslo na omáčku pokrájíme na kostičky a necháme v lednici cca 10 minut.

Opraný květák rozebereme a menší růžičky orestujeme na másle do lehce nahnědlé barvy. Přidáme hrášek a restujeme další minutu, vše osolíme a opepříme.

Vodu v hrnci přivedeme k varu a hned snížíme teplotu na minimum. Za stálého šlehání postupně přidáme nakrájené máslo a omáčku dochutíme solí.

Pangasa Nowaco orestujeme na olivovém oleji s tymiánem.

Před servírováním přidáme do omáčky nakrájené bylinky a vlijeme ji do talíře. Doprostřed položíme hrášek s květákem a navrch rybu.

suroviny

  • Na dvě porce:
  • 2 filety pangasa Nowaco
  • 0,5 květáku
  • 2 hrsti mraženého hrášku Nowaco
  • hrst pažitky
  • hrst petrželky
  • 4 lžíce vody
  • 180 g másla (na omáčku)
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • pár snítek tymiánu
  • sůl
  • pepř

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.