Pangas s kari, zeleninou a cizrnou

30min

Příprava pokrmu

Cibuli, papriku a pórek nakrájíme na větší kusy, cherry rajčata rozpůlíme. Zeleninu orestujeme na lžíci olivového oleje. Po cca 5 minutách přidáme kari pastu a přilijeme kokosové mléko. Ochutíme solí, pepřem a popřípadě přidáme více kari pasty. Cizrnu opečeme zvlášť na másle. Pangase Nowaco orestujeme na olivovém oleji, dochutíme solí a pepřem.

Na talíř dáme zeleninu s omáčkou, cizrnu s rybou a ozdobíme jarní cibulkou nakrájenou na větší kusy.

suroviny

  • Na 2 porce
  • 2 filety z pangase Nowaco
  • 1 hrst jarní cibulky
  • ½ pórku
  • 1 hrst cherry rajčat
  • 1 červená paprika
  • 1 menší červená cibule
  • 1 plechovka kokosového mléka
  • 1 plechovka uvařené cizrny
  • ½ malého pytlíku kari pasty (červené, zelené nebo žluté)
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla

Produkty použité v tomto receptu

Pangas filety ASC 300 g