Cibuli, papriku a pórek nakrájíme na větší kusy, cherry rajčata rozpůlíme. Zeleninu orestujeme na lžíci olivového oleje. Po cca 5 minutách přidáme kari pastu a přilijeme kokosové mléko. Ochutíme solí, pepřem a popřípadě přidáme více kari pasty. Cizrnu opečeme zvlášť na másle. Pangase Nowaco orestujeme na olivovém oleji, dochutíme solí a pepřem.
Na talíř dáme zeleninu s omáčkou, cizrnu s rybou a ozdobíme jarní cibulkou nakrájenou na větší kusy.
suroviny
Na 2 porce
2 filety z pangase Nowaco
1 hrst jarní cibulky
½ pórku
1 hrst cherry rajčat
1 červená paprika
1 menší červená cibule
1 plechovka kokosového mléka
1 plechovka uvařené cizrny
½ malého pytlíku kari pasty (červené, zelené nebo žluté)