Karbanátky z filetů z Aljašské tresky s kari omáčkou a rýží

1h0min

Příprava pokrmu

Rýži uvaříme dle návodu. Filety z Aljašky rozmixujeme. Přidáme vejce, sůl, pepř a chilli. Zahustíme strouhankou a tvoříme placičky. Ty opékáme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Cuketu, papriky, cibuli a žampiony nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.  Nakonec si připravíme kari omáčku. Na suché pánvi opečeme zeleninu, přidáme kari pastu, zázvor a zalijeme kokosovým mlékem.  Dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s rýží a rybími karbanátky.

suroviny

  • 4 porce, 60 minut
  • 400 g filetů z Aljašky Nowaco
  • 2 vejce
  • olej
  • chilli
  • pepř
  • sůl
  • 2 hrsti strouhanky
  • 200 g rýže
  • 1 cuketa
  • 1 červená cibule
  • žampiony
  • žlutá a červená paprika
  • olivový olej
  • Na omáčku:
  • 250 ml kokosového mléka
  • zázvor
  • sůl
  • pepř
  • 0,5 lžíce kari pasty

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.