Italské risotto s mořskými plody

40min

Příprava pokrmu

Na olivovém oleji si zlehka opečeme nasekanou šalotku a česnek. Přidáme propláchnutou rýži. Ve chvíli, kdy nám šalotka začne lehce zlátnout, zalijeme vínem a necháme vyvařit. Poté osolíme a přilijeme vývar. Přiklopíme a necháme na mírném plameni vařit do změknutí. Po uvaření vmícháme máslo a parmazán. Na pánvi si opečeme mořský koktejl Nowaco. Zakápneme citronovou šťávou. Dle chuti osolíme a smícháme s rýží.

suroviny

  • 4 porce, 40 minut
  • 400 g rýže arborio
  • 100 g šalotky
  • 1 česnek
  • 80 g parmazánu
  • 60 g másla
  • 200 ml bílého vína
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • olivový olej
  • 2 balení mořského koktejlu Nowaco

Produkty použité v tomto receptu

Mořský koktejl 250 g