Hovězí steak s houbou portobello, salátem a americkými bramborami

30min

Příprava pokrmu

Houby portobello očistíme a na vnější straně nařízneme do mřížky. V rozpuštěném másle rozmícháme houbové koření a houby jím potřeme. Grilujeme z obou stran. Mezitím si okořeníme steaky solí a pepřem a necháme chvíli odležet.

V hrnci rozpálíme olej a smažíme americké brambory Nowaco dozlatova. Polníček opláchneme, cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky a smícháme s listy červené řepy. Osolíme, opepříme a přidáme olivový olej. Steaky grilujeme z obou stran pár minut. Hotové americké brambory okořeníme kořením a podáváme se steakem, houbou portobello a salátem.

suroviny

  • 4 porce, 30 minut
  • 750 g Amerických brambor NOWACO
  • 4 hovězí steaky
  • 2 lžíce koření na americké brambory
  • 1 lžíce houbového koření
  • polníček
  • cherry rajčata červená a žlutá
  • červená cibule
  • listy červené řepy
  • slunečnicový olej
  • Bobkový list
  • olivový olej

Produkty použité v tomto receptu

Americké brambory kořeněné 750 g

Americké brambory se slupkou 750 g