Maso očistíme a vrchní blánu nařežeme na kostičky. Potřeme hořčicí, olejem a necháme alespoň jeden den marinovat.
Maso poté osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi ze všech stran. Pečeme v předehřáté troubě na 140 °C cca 60 minut. Teplota masa by uprostřed měla být 45-55 °C – hlídáme vpichovacím teploměrem. Po upečení maso necháme 10 minut odpočinout. Nakrájíme na tenké plátky.
Mezitím, než se maso upeče si připravíme omáčku chimichuri. Všechny bylinky včetně chilli papričky nasekáme najemno a česnek prolisujeme. Dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a olivovým olejem. Červenou papriku nakrájíme na plátky a opékáme ze všech stran na rozpálené pánvi s olivovým olejem dozlatova. Dijonskou hořčici smícháme s majonézou.
Hranolky do trouby Nowaco připravíme dle návodu. Bulku rozkrojíme, potřeme dijonskou směsí, poklademe pečenými paprikami, plátky roastbeefu, přidáme omáčku chimichuri a listy salátu. Podáváme s hranolky do trouby Nowaco.
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
Kralupy nad Vltavou 278 01
IČ: 28234642
DIČ: CZ28234642