Gnocchi s rajčaty, hráškem, chilli a filé Nowaco

kategorie:

45min

Příprava pokrmu

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme rozpůlená cherry rajčata s plátky česneku. Přidáme nakrájenou chilli papričku a plechovku rajčat. Dusíme na mírném plameni 10 minut. Přidáme hrášek, osolíme, opepříme, dochutíme cukrem a octem. Gnocchi uvaříme podle návodu. Filé z Aljašky Nowaco orestujeme na olivovém oleji s tymiánem a osolíme. Gnocchi smícháme s omáčkou a servírujeme s rybou, ozdobené čerstvou bazalkou.

suroviny

  • 1 filé Nowaco 200 g
  • 400 g gnocchi
  • 1 plechovka rajčat
  • hrst mraženého nebo čerstvého hrášku
  • hrst cherry rajčat
  • 1 chilli paprička
  • olivový olej
  • pár větviček tymiánu
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, pepř
  • 1 lžička bílého vinného octa
  • špetka cukru
  • čerstvá bazalka na ozdobu

Produkty použité v tomto receptu

Filé NOWACO

Hrášek 350 g