Filety z mořské štiky na pomerančích s jarní cibulkou, koriandrem a zámeckou zeleninovou směsí

30min

Příprava pokrmu

Z olivového oleje, medu, soli, pepře, nasekaného koriandru, šťávy z limetky a pomeranče si připravíme marinádu, ve které necháme filety z mořské štiky Nowaco alespoň půl hodiny marinovat.
Pomeranč oloupeme na dílky a opékáme na rozpálené pánvi společně s filety z mořské štiky Nowaco a na kolečka nakrájenou jarní cibulkou cca 5 minut z každé strany. Během pečení potíráme marinádou.
Mezitím uvaříme v osolené vodě Zámeckou zeleninovou směs doměkka. Podáváme společně s filety z mořské štiky Nowaco, pomeranči a Zámeckou zeleninovou směsí.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 350 g filet z mořské štiky premium NOWACO
  • 350 g zámecké zeleniny premium NOWACO
  • 2 ks jarní cibulky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř
  • Šťáva z jednoho pomeranče
  • Šťáva z jedné limetky
  • 1 pomeranč
  • 2 lžíce medu
  • Hrst čerstvého koriandru

Produkty použité v tomto receptu

Zámecká 350 g