Filety z Aljašky v horkovzdušné fritéze Cosori s mini papričkami, bramborami, baby kukuřicí a tatarkou

kategorie:

35min

Příprava pokrmu

Brambory uvaříme v osolené vodě. Papričky rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Baby kukuřici nakrájíme na větší kusy. V misce smícháme majonézu s okurkami, cibulí, citronovou šťávou, cukrem, solí, pepřem a najemno nakrájenou petrželkou. Zapneme horkovzdušnou fritézu Cosori TurboBlaze Pro. Vybereme režim „AirFry“ a pomocí tlačítka „Bake“ nastavíme teplotu na 175 °C, vložíme rybu a pečeme cca 15 minut. Mezitím na pánvičce orestujeme brambory, papričky a kukuřici. Rybu servírujeme s tatarkou a zeleninou.

suroviny

  • 4 filety z Aljašky Nowaco
  • 1 hrst mini papriček
  • 200 g grenaille brambor
  • 1 hrst baby kukuřice
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 lžíce nakrájených nakládaných okurek
  • 1 lžička nakrájené cibuli
  • 1 hrst petrželky
  • 2 lžíce majonézy
  • špetka cukru
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Filety z Aljašky 400 g