Filety z Aljašky s bulgurem a sušenými rajčátky

30min

Příprava pokrmu

Bulgur uvaříme dle návodu. Na kousky nakrájená čerstvá rajčata orestujeme na olivovém oleji. Sušená rajčata nakrájíme na malé kousky a smícháme s bulgurem, olivovým olejem, olivami a opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme a vmícháme najemno nakrájenou petržel. Filety z Aljašky Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olivovým olejem. Přidáme tymián, máslo a citronovou šťávu. Podáváme společně s hotovým bulgurem.

suroviny

  • 4 porce, 30 minut
  • 1 balení Filetů z Aljašky Nowaco
  • 500 g bulguru
  • černé olivy dle chuti
  • 150 g sušených rajčat
  • 1 citron
  • 50 g žlutých cherry rajčat
  • 50 g červených cherry rajčat
  • hladkolistá petržel
  • máslo
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • čerstvý tymián

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.