Filé z Aljašky s cuketou

40min

Příprava pokrmu

Rozmrazenou a osušenou rybu pokapeme citronovou šťávou.

Cuketu nakrájíme na tenké plátky, které smažíme na másle asi 5 minut. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Podlijeme vínem a na střední teplotě povaříme asi 8 minut.

Ve velké pánvi rozehřejeme olej a rybu v něm zprudka osmažíme z obou stran asi 2 minuty. Osolíme, opepříme a upravíme na talíře s cuketou.

suroviny

  • 300 g Filé z Aljašky Nowaco MSC
  • šťáva z ½ citronu
  • 350 g cukety
  • 2 lžíce másla
  • sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
  • čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek
  • 100 ml suchého bílého vína
  • 2 oleje

Produkty použité v tomto receptu

Filé NOWACO