Filé NOWACO s čočkou beluga, petrželí a přílohovou zeleninovou směsí

30min

Příprava pokrmu

Filé Nowaco necháme den předem rozmrznout v ledničce. Čočku beluga uvaříme dle návodu. Přílohovou zeleninovou směs Nowaco osmahneme na másle do měkka a osolíme. Filé Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji z obou stran cca 2 minuty. Petržel nakrájíme najemno a smícháme s čočkou a Přílohovou zeleninovou směsí Nowaco. Podáváme pokapané lehce citronem a olivovým olejem.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 400 g filé NOWACO
  • 350 g přílohové zeleniny NOWACO
  • 150 g čočky beluga
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř
  • 50 g másla
  • 0,4 l rybího základu
  • Hrst čerstvé hladkolisté petržele
  • Citron

Produkty použité v tomto receptu

Přílohová 350 g