Dýňové rizoto s filé NOWACO

kategorie:

45min

Příprava pokrmu

Dýni očistíme a zbavíme semen. Polovinu dýně rozmixujeme na pyré a druhou polovinu nakrájíme na menší kostičky. Šalotku a česnek nakrájíme nadrobno a restujeme na olivovém oleji společně s nakrájenou dýní. Po chvíli přidáme suchou rýži, zalijeme bílým vínem, osolíme a opepříme. Po odpaření vína pomalu přiléváme vývar a vaříme do změknutí rýže.

Nakonec do rýže přimícháme dýňové pyré, máslo, parmezán, tymián a můžeme servírovat. Nakonec navrch položíme filé z Aljašky Nowaco, které jsme předním opekli z obou stran na másle.

suroviny

  • 2 porce, 45 minut
  • 1 balení filé z Aljašky Nowaco
  • 1 menší dýně hokaido
  • 1 šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • 150 g rýže arborio
  • 70 ml bílého vína
  • 0.7 l zeleninového vývaru
  • 50 g másla + na pečení
  • 30 g parmezánu
  • Sůl, tymián, pepř
  • 2 lžíce olivového oleje

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.