Sendvič s domácími rybími prsty a petrželovou majonézou

30min

Příprava pokrmu

Filé z Aljašky Nowaco nakrájíme na cca 3 cm silné plátky, osolíme a obalíme v trojobale (mouka, vejce a strouhanka). Petrželku rozmixujeme najemno, smícháme s majonézou a dochutíme citronovou šťávou a solí. Toustový chleba opečeme na suché pánvi z obou stran, potřeme majonézou a poklademe rozpůlenými rajčaty, rybími prsty a posypeme jarní cibulkou.

suroviny

  • 1 balení filé z Aljašky Nowaco
  • olej na smažení
  • 5 hrstí petrželové natě
  • šťáva z jednoho citronu
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 jarní cibulka
  • cherry rajčata
  • 2 plátky toustového chleba
  • hladká mouka, strouhanka a vejce na obalování

Produkty použité v tomto receptu

Filé NOWACO