Obalovaný sýr v horkovzdušné fritéze s kroketami a lehkým zeleninovým salátem

20min

Příprava pokrmu

V misce smícháme olivový olej, lžičku citronové šťávy, listy salátu a nakrájená rajčata. Osolíme a opepříme. Majonézu smícháme s okurkami, cibulí, citronovou šťávou, cukrem, solí, pepřem a najemno nakrájenou petrželkou. Zapneme horkovzdušnou fritézu Cosori TurboBlaze Pro. Vybereme režim „AirFry“ a pomocí tlačítka „Temp“ nastavíme teplotu na 190–200 °C. Do horkovzdušné fritézy vložíme krokety Nowaco, obalovaný sýr Nowaco a pečeme cca 10 minut.

Hotový obalovaný sýr s kroketami servírujeme se salátem a tatarkou.

suroviny

  • Na dvě porce:
  • 1 balení obalovaného sýru Nowaco
  • 1 balení kroket Nowaco
  • 1 hrst cherry rajčat
  • 1 salát little gem
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 lžíce nakrájených nakládaných okurek
  • 1 lžička nakrájené cibule
  • 1 hrst petrželky
  • 2 lžíce majonézy
  • špetka cukru
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Krokety 300 g, 750 g

Obalovaný sýr 200, 400 g