Filety z aljašky s tarhoňou, sušenými rajčaty a crème fraîche

25min

Příprava pokrmu

Tarhoňu uvaříme dle návodu. Na pánvi opečeme na másle filety z Aljašské tresky. Sušená rajčata a olivy nakrájíme na půlky a smícháme s tarhoňou. Ochutíme trochou oleje, solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Pažitku nakrájíme nadrobno, smícháme s crème fraîche a osolíme. Aljašskou tresku podáváme s tarhoňou a bylinkovým crème fraîche.

suroviny

  • 2 porce, 25 minut
  • 1 balení Filetů z Aljašky Nowaco
  • 140 g tarhoni
  • 80 g sušených rajčat
  • 80 g oliv
  • 200 ml crème fraîche
  • čerstvá petrželka
  • čerstvá pažitka
  • 50 g másla
  • olivový olej
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.