Aljašská treska v papilotě

40min

Příprava pokrmu

Povolené kousky Aljašské tresky Nowaco osolíme, opepříme a zlehka pokapeme citronovou šťávou. Vystřihneme si kruh z pečicího papíru cca 40 cm v průměru a do něj vložíme zeleninovou směs Nowaco a oloupané brambory. Přidáme Aljašskou tresku, máslo a bylinky. Papír přeložíme a důkladně ohneme okraje tak, aby nedocházelo k úniku páry. Pečeme v troubě při 180 °C 25 minut. Servírujeme v papilote, kterou otevíráme až těsně před konzumací.

suroviny

  • 1 balení Aljašské tresky Nowaco
  • tymián
  • rozmarýn
  • citron
  • 50 g másla
  • sůl, pepř
  • oblíbená mražená zeleninová směs Nowaco
  • 600 g brambor

Produkty použité v tomto receptu

Treska svíčková 400 g