Filé zapečené s bramborovou kaší

1h0min

Příprava pokrmu

Do vymazaného plechu vložíme 4 porce osoleného a opepřeného filé. Posypeme nasekanou petrželkou a poklademe plátkovým sýrem. Brambory nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Brambory rozmačkáme a vmícháme k nim rozehřáté máslo a mléko. Do kaše zašleháme vejce a dle chuti dosolíme. Bramborovou kaší pokryjeme filé a pečeme v troubě při 180 °C cca 45 minut.

suroviny

  • 4 porce, 60 minut
  • 2 balení Filé z mořské štiky Nowaco
  • 800 g brambor
  • 80 g másla
  • 200 ml mléka
  • 2 vejce
  • sůl
  • pepř
  • plátkový sýr
  • listová petržel

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.