Salát z jarní směsi s alsaským dresinkem

20min

Příprava pokrmu

V hrnci vyvaříme bílé víno na množství 150 ml. Poté smícháme víno se slunečnicovým olejem, olivovým olejem, dijonskou hořčicí, hrubozrnnou hořčicí, medem, bílým vinným octem, špetkou soli a černým pepřem. Směs důkladně rozmixujeme do hladka. Čekanku a růžičkovou kapustu natrháme na listy, cherry rajčata rozpůlíme a vše smícháme s rozmrazenou jarní zeleninou Nowaco. Přidáme alsaský dresink, dobře promícháme a můžeme podávat.

suroviny

  • 2 porce, 20 minut
  • 1 balení jarní směsi Nowaco
  • 2 červené čekanky
  • 8 cherry rajčat
  • 5 růžičkové kapusty
  • 0,5 l bílého vína
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 20 ml olivového oleje
  • 1,5 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička bílého vinného octu
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Jarní 350 g