Krevety po kreolsku

30min

Příprava pokrmu

Krevety Nowaco zalijeme olivovým olejem, citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme cca 10 minut odpočinout. Chorizo nakrájíme na menší kousky a orestujeme. Vložíme na plátky nakrájený česnek, marinované krevety Nowaco, zalijeme bílým vínem a chvíli povaříme. Nakonec přidáme máslo, nasekanou petrželku, osolíme a opepříme. Podáváme s bagetou.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 300 g krevet Nowaco
  • 30 g česneku
  • 60 g choriza
  • 300 ml bílého vína
  • 150 g másla
  • 20 g petrželky
  • 20 g citronové šťávy
  • 20 g olivového oleje
  • sůl, pepř
  • bageta

Produkty použité v tomto receptu

Krevety předvařené velké 250 g