Pangas s chilli a medem

30min

Příprava pokrmu

V hrnci rozehřejeme cukr, 20 ml vody a necháme zkaramelizovat. Přidáme sójovou omáčku, sušený česnek, sušený zázvor, nakrájenou chilli papričku, med a zbytek vody. Zahustíme solamylem. Květák nakrájíme na větší kusy, okru na silnější kolečka, osolíme, opepříme a restujeme na oleji. Pangase Nowaco osolíme, opepříme a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pangase Nowaco servírujeme se zeleninou, omáčkou a nasekanou petrželí.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 1 balení pangase Nowaco
  • 100 g cukru
  • 120 ml sójové omáčky
  • 120 ml vody
  • 20 g medu
  • 1 chilli paprička
  • 1 lžíce sušeného česneku
  • 1 lžíce sušeného zázvoru
  • 1 lžíce solamylu
  • 250 g květáku
  • 200 g okry
  • olivový olej
  • 2 lžíce másla
  • sůl, pepř
  • hrst petržele

Produkty použité v tomto receptu

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.