Polévka s lososem a zeleninou

kategorie:

45min

Příprava pokrmu

Lososa osolíme a opečeme na másle z obou stran pár minut. První opékáme kůží dolů. Přílohovou zeleninovou směs Nowaco uvaříme v osolené vodě. Po uvaření smícháme s trochou másla a dochutíme solí a pepřem. Najemno nasekanou šalotku zalijeme citronovou šťávou, vínem a vývarem. Opepříme a necháme trochu vyvařit. Přidáme postupně máslo a vždy rychle zamícháme. Ihned podáváme s lososem a zeleninou.

suroviny

  • 6 porce, 45 minut
  • 250 g lososa gorbuša Nowaco
  • 700 g Přílohová směs NOWACO
  • 1 cibule
  • 0,5 zelené papriky
  • 2 řapíkaté celery
  • 150 g sterilované kukuřice
  • 1 stroužek česneku
  • 1 mrkev
  • 5 malých brambor
  • 1 lžíce másla
  • 500 ml smetany ke šlehání
  • 1,2 l zeleninového vývaru
  • kopr
  • sůl, pepř

Produkty použité v tomto receptu

Losos Gorbuša MSC 500 g