Hovězí vývar s jemnou francouzskou zeleninou

kategorie:

5h15min

Příprava pokrmu

Kosti a maso zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Dostatečně osolíme. Přidáme nové koření, bobkový list a vaříme na mírném ohni cca 4 hodiny. Poté vložíme oloupanou cibuli, česnek, bylinky, skořici a jemnou francouzskou zeleninu Nowaco. Pozvolna vaříme dalších 60 minut. Nakonec nasypeme nudle a odstavíme.

suroviny

  • 4 porce, 15 + 5 hodin vaření
  • 1 balení jemné francouzské zeleniny Nowaco
  • nudle do polévky
  • 2 kg hovězích žeber a morkových kostí
  • 5 kuliček nového koření
  • 2 bobkové listy
  • sůl
  • 4 l vody
  • 0,5 lžičky skořice
  • libeček
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • hladkolistá petržel

Produkty použité v tomto receptu

Jemná francouzská směs 350 g